Update voor populaire Think Tank Retrospective serie

Introductie Think Tank Retrospective serie V2.0

Remco Stunnenberg 539 0
Transcontinenta, distributeur van Think Tank voor de Benelux, kondigde de Retrospective V2.0 serie van Think Tank aan.

De nieuwe Retrospective V2.0 serie behoudt de zo kenmerkende klassieke look, maar heeft veel innovatieve verbeteringen. Zo is de Retrospective V2.0 serie lichter van gewicht en zijn ook de veiligheid en het gebruiksgemak verbeterd. Het hoofdvak is nu afsluitbaar met een rits, de achterkant is voorzien van een luggage pass-trough, er is een opbergvak voor een waterfles en zelfs de unieke Think Tank ‘sound silencers’ zijn verbeterd.

Kortom, de nieuwe Think Tank Retrospective V2.0 serie combineert een tijdloze look met functionaliteit, degelijkheid en veiligheid. Wie zal nu denken dat er fotoapparatuur zit in deze fraaie urban tassen?

De nieuwe Think Tank Retrospective V2.0 serie schoudertassen zijn uitermate geschikt voor zowel DLSR- als Mirrorless camera’s, inclusief objectieven en tal van andere accessoires. Waar voorheen de Retrospective serie bekend stond om een verscheidenheid aan kleuren, zal de Retrospective V2.0 serie overigens alleen beschikbaar zijn in de kleur 'Pinestone'. De nieuwe Retrospective V2.0 zal beschikbaar komen in vijf verschillende formaten te weten: 5, 7, 10, 20 en 30.

Beschikbaarheid en prijs

De Think Tank Retrospective V2.0 serie is vanaf medio september verkrijgbaar. De kleinste, de 5, komt op de markt voor een adviesprijs van €169,99, de grootste, de 30, zal €229,99 gaan kosten. Deze bedragen zijn inclusief BTW.

Lees ook: Think Tank StoryTeller 8, ideale metgezel voor een dagje er op uit

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco