Leica SOFORT Black

Introductie Leica SOFORT Black

Christel de Wolff 306 0
Leica Nederland presenteert het nieuwste lid van de Leica SOROFT familie: de Leica SOFORT Black. Deze veelzijdige direct-klaar camera is voorzien van een uniek Leica design, speciale functies en is de ideale introductie tot instant-fotografie.

Foto’s uit de Leica SOFORT Black zijn binnen enkele seconden zichtbaar en kunnen gemakkelijk gedeeld worden. Dat is het mooie van direct-klaar fotografie.

De Leica SOFORT Black onderscheidt zich van andere instant-camera’s door de luxe uitstraling en styling speciaal ontwikkeld voor deze camera door het Leica design team. En naast diverse modi als ‘Automatic’, ‘Party & People’, ‘Sport & Action’, ‘Macro’ en creatieve programma’s voor meervoudige belichte opnamen en tijdopnamen, biedt de Leica SOFORT Black ook een modus voor selfies en een zelfonspanner met twee verschillende vertragingen. Om het maken van selfisch makkelijker te maken beschikt de Leica SOFORT Black ook over een rechthoekig spiegeltje aan de voorzijde van de camera.

Geavanceerde flitser van de Leica SOFORT Black

De camera heeft een ingebouwde flitser die zowel volledig kan worden overgelaten aan de automatische flitsfunctie van de camera, of je kunt hem zelf in-of uitschakelen.

De Leica SOFORT Black heeft een adviesprijs van € 310,-
Meer informatie via Transcontinenta.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel