Where Fire Meets Water

Indrukwekkende timelapsevideo van vulkanen van Jack Fusco

Redactie DIGIFO... 1251 0
Hawaii is een uniek eiland waarbij lava uit vulkanen rechtstreeks de oceaan in stroomt. Jack Fusco bezocht dit eiland met één doel: een timelapse maken van het moment dat de lava in aanraking komt met de oceaan tijdens een heldere nacht.

Door onverwachte regenbuien en tegenslag moesten Fusco en zijn team veel improviseren om met goede beelden terug te komen. Uiteindelijk Fusco na ruim 30 kilometer wandelen, honderden kilometers in de auto en hele korte nachten 1.3 TB aan beelden verzameld, waar deze video het resultaat van is.

Lees ook: Benjamin Von Wong doet fotoshoot met echte lava

 

Jack Fusco

Jack Fusco was jarenlang een redelijk succesvolle muzikant en toerde de hele wereld rond met zijn muziek. Hij kocht een camera om zijn toerleven te documenteren, maar raakte al snel verliefd op de fotografie. Tegenwoordig is hij een professionele fotograaf met een voorliefde voor landschap- en astrofotografie en reist nu de hele wereld rond om foto's te maken.

Als Fusco op pad gaat laat hij niks aan het toeval over. Maanden van tevoren begint hij met de voorbereiding om ervoor te zorgen dat alles op het juiste moment samen kan komen.

Kijk voor meer informatie over Jack Fusco op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie