In dit museum maak je de tofste foto's!

Redactie DIGIFO... 3552 0
Het Youseum beschrijft zichzelf al als: ‘gemaakt is om content door een lens te maken. Groot, klein, alles mag!’ Dus heeft jouw social mediafeed of website nieuwe foto’s nodig? Lees hier wat je moet weten!

In het museum krijgen bezoekers een rondleiding van 60-75 minuten (afhankelijk van hoeveel foto’s je wil maken!) door zo’n 15 verschillende kamers. Deze kamers zijn ontworpen om je foto’s van het scherm te laten knallen, maar ook om je te inspireren en belangrijke vragen aan de kaak te stellen over de wereld om je heen. Youseum is de social media experience waarbij het allemaal draait om jou en jouw wereld. Het is dé plek om opvallende foto’s voor Instagram te maken en/of content te maken voor bijvoorbeeld TikTok.

Jij speelt de hoofdrol

In Youseum draait alles dus om jou. Je gezicht wordt gebruikt door het hele museum en je gaat op een interactieve en digitale tour. Ook heeft het een verdiepende kant: want als het altijd moet gaan over het aantal likes; hoeveel en hoe heeft dat dan invloed op jouw offline leven? Naast de 'gewone' selfies kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om op de foto te gaan met een strand bezaaid met afval, om aandacht te vragen voor plastic waste. Maar alles met een knipoog. Je kunt na afloop in de museumwinkel zelfs producten kopen waar je zelf op staat.

Het museum heeft een vestiging in Amsterdam en in het winkelcentrum in Leidschendam. 

Wij zijn wel erg benieuwd geworden! Klik hier voor meer info!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie