Hypnotiserende architectuurfoto's van Markus Studtmann

Hypnotiserende architectuurfoto's van Markus Studtmann

Redactie DIGIFO... 2244 0
De foto's van Markus Studtmann lijken op wat we wel vaker zien, maar dan nét even wat anders. Hij bouwt zijn foto's opnieuw op om zo bijzondere hypnotiserende foto's te krijgen.

Om de uiteindelijke foto's te krijgen, ontleed Studtmann zijn foto's om ze daarna weer helemaal opnieuw, en net even anders, op te bouwen. Hij noemt dit proces 'schilderen met licht' en de foto's die hij op deze manier maakt hebben tonen alleen nog de essentiële geometrie waardoor de beoogde sfeer wordt versterkt. Het resultaat is zo duizelingwekkend als intrigerend.Markus StudtmannMarkus StudtmannMarkus StudtmannMarkus StudtmannMarkus StudtmannMarkus StudtmannMarkus StudtmannMarkus StudtmannLees ook: De moderne architectuur van Lyon

Markus Studtmann

Markus Studtmann is een Duitse fotograaf uit Berlijn, die zich al 30 jaar met fotografie bezighoudt. Hij heeft een Ph.D. in psychologie en tijdens zijn onderzoek, dat gericht was op perceptie en gezichtsuitdrukkingen ontstond een diepe passie voor fine-art fotografie. Tegenwoordig is hij voltijd fotograaf en focust hij zich vooral op abstracte architectuurfotografie.

Voor meer informatie over Markus Studtmann kun je kijken op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie