Snel beginnen met productfotografie

Gratis e-book productfotografie van Eberhard Schuy

Redactie DIGIFO... 1499 0
Productfotografie is een vak apart. Als je iets wil verkopen wordt het steeds belangrijker om een goede foto van je product te tonen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in productfotografie, heeft Eberhard Schuy een e-book geschreven dat nu gratis te downloaden is.

Dit boek is voor iedereen die al het één en ander weet over fotografie en graag zijn productfotografie naar een hoger niveau wil tillen. Het boek omschrijft alle basisvaardigheden die je nodig hebt bij productfotografie en leert je in 28 pagina's hoe je deze eigen maakt. Het boek staat vol handige tips waardoor je op een eenvoudige wijze, zonder dure studioapparatuur de beste foto's kan maken van verschillende soorten producten. Rijkelijk geïllustreerd met verhelderende foto's, duidelijke schema's en mooie voorbeelden.Gratis e-book productfotografie van Eberhard SchuyGratis e-book productfotografie van Eberhard Schuy

Eberhard Schuy

Gratis e-book productfotografie van Eberhard SchuyDuitse productfotograaf Eberhard Schuy is zeer bekend in zijn branche. Schuy is werkzaam in Keulen, maar levert werk voor grote klanten van over de hele wereld. Hij heeft al meerdere boeken uitgebracht die in meerdere talen vertaald zijn en zijn uitgebracht in verschillende landen. Tevens werkt hij als gastdocent aan verschillende hogescholen voor design en communicatie.

Het e-book productfotografie van Eberhard Schuy is gratis te downloaden via deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie