Nog tot en met 11 augustus

Gratis buitenfestival Kunsthal LIVE OP ZONDAG

Christel de Wolff 241 0
Nog drie zondagen te gaan waarop je je kunt laten vermaken en inspireren op Kunsthal's buitenfestival LIVE OP ZONDAG. Waarom zou je op vakantie gaan?
Geniet van live muziek en dj's, mode en kunst onder het genot van een hapje en een drankje. Kom kijken, luisteren, feesten en dansen. Tijdens LIVE OP ZONDAG ontdek je jouw passie voor kunst en cultuur tijdens een van de special tours.

Special tours Kunsthal LIVE OP ZONDAG

Doe mee aan de HipHop Special in de tentoonstelling Street Dreams. Dompel je onder in de humoristische wereld van Joana Vasconcelos in de gratis tour I'm Your Mirror. Met een stadsbioloog van het Natuurhistorisch Museum, ontdek je de natuur van het Museumpark. En in All you can Art staan kunstenaars met hun mobiele atelier klaar om de kunstenaar in jou naar boven te halen.

Kunsthal LIVE OP ZONDAG, 1 juli. Foto: Fred Ernst

Kindvriendelijk en gratis toegankelijk

Het buitenfestival van de Kunsthal warmt elke zondag vanaf 12:00 op met een Silent Disco terwijl kinderen en families zich in de middag kunnen uitleven tijdens de Schatgravers speurtocht in het Kunsthalgebouw. Het festival is gratis toegankelijk.

Bekijk hier een impressie van Kunsthal LIVE OP ZONDAG.

 

 

Meer informatie en het complete programma vind je op de website van de Kunsthal.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel