DIGIFOTO Webshop

Gemakkelijk DIGIFOTO Pro magazine nabestellen en thuis laten bezorgen!

Christel de Wolff 1595 0
Wie in tijden van thuisquarantaine toe is aan wat leesvoer, heeft geluk! In onze webshop bestel je gemakkelijk alle edities van DIGIFOTO Pro (én digifoto Starter). Afrekenen gaat via iDEAL en de magazines worden veilig bij je thuisbezorgd. Hoef jij de deur niet uit!
Heb jij alle badkamertegeltjes al geteld, en ken je de imperfecties van je plafond ook al uit je hoofd? Maak een einde aan de quarantaine-verveling en gun je zelf wat leesplezier! DIGIFOTO Pro staat keer op keer vol met inspiratie. Denk aan boeiende interviews en interessante en leerzame artikelen over (nieuwe) gear en technieken. Zoek je informatie over een specifiek onderwerp? Gebruik de zoekfunctie in de webshop om relevante edities te vinden en bekijk de preview!

DIGIFOTO Pro nabestellen

Via onze webshop gaat het nabestellen nu makkelijker en sneller dan ooit. Met slechts een paar kliks heb jij een nieuwe oudere editie in huis. Betalen doe je snel en veilig via iDEAL. Let wel op! Van sommige edities hebben we nog maar enkele exemplaren op voorraad, dus wees er snel bij.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel