Geef je camera 4K-streaming en monitoring met Accsoon SeeMo 4K

Redactie DIGIFOTO Pro 449

Transcontinenta B.V., Accsoon distributeur voor de Benelux, introduceert de Accsoon SeeMo 4K. Het maakt van alle recente iPhones en iPads geavanceerde professionele on-camera monitors met 4K streaming.

Accsoon innoveert opnieuw on-camera monitoring met de nieuwe SeeMo 4K HDMI-adapter voor iOS. Voortbouwend op het succes van de originele HD SeeMo, biedt het nieuwe model een nieuwe 4K HDMI-ingang die alle recente iPhones en iPads verandert in geavanceerde professionele on-camera monitors met 4K-streaming.  Sluit de SeeMo 4K gewoon via HDMI aan op je camera, sluit je iOS-apparaat aan via Lightning of USB-C en start de Accsoon SEE-app. 

Stream Live 4K

Nu kunnen gebruikers met alleen een 4K-camera, een SeeMo 4K en een iPhone verbluffende 4K-video rechtstreeks streamen naar YouTube en andere populaire streamingplatforms. De installatie is eenvoudig en licht en biedt filmmakers overal ter wereld spannende nieuwe creatieve mogelijkheden. De SeeMo 4K voelt zich net zo thuis in de studio als onderweg tijdens het streamen. De SeeMo 4K is zo klein en licht dat het geen moeite kost om hem in je zak te stoppen en altijd bij de hand te hebben.

Hoe werkt de Seemo 4K? 

De SeeMo 4K neemt de HDMI-uitvoer van de camera en codeert deze in een formaat dat het iOS-apparaat met de gratis Accsoon SEE-app kan weergeven en opnemen. De SeeMo 4K accepteert 2160p met 23,98/24/25/29,97/30fps, 1080p tot 60fps en 720p tot 60fps voor maximale veelzijdigheid. De app geeft vervolgens het beeld weer en biedt een groot aantal professionele monitoringstools. 

Bovendien kan de SEE-app 4K H.264-video met maximaal 20 Mbps rechtstreeks naar de camerarol van het apparaat streamen of opnemen. Zodra een video in de camerarol staat, kan deze net als elke andere iPhone-video worden gedeeld via iMessage, Airdrop, WhatsApp, Messenger of e-mail. Je kunt ze ook gebruiken als back-up voor je belangrijkste beelden op je camera, of zelfs om video's te bewerken als tijd van wezenlijk belang is.

 

 

De veelzijdige Accsoon SEE app

De Accsoon SEE app heeft zich ontwikkeld tot een van de krachtigste videomonitoring oplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn. Het maakt volledig gebruik van de geweldige aanraakinterface van iOS-apparaten om snel toegang te krijgen tot een groot aantal tools. Tik eenvoudig op het scherm om de scherpstelling te controleren, golfvormen of zebra's op te roepen, anamorfe video te de-squeezen, rasters op te roepen of geluidsniveaus te controleren. Gebruikers kunnen het beeld op het scherm omdraaien tijdens het vloggen en zelfs aangepaste LUT's toepassen. Accsoon heeft ook de SeeMo 4K en SEE app geoptimaliseerd voor een ongelofelijk lage latency, vergelijkbaar met traditionele monitoren.

Unieke kenmerken

·4K onderweg streamen:

Gebruikers kunnen verbluffende 4K-video rechtstreeks streamen naar YouTube en andere populaire streamingplatforms.

·Professionele functies en opnames met de SEE app

De Accsoon SEE app kan 4K H.264 video streamen of opnemen met maximaal 20 Mbps, rechtstreeks naar de camerarol van het IOS-apparaat.

·4K voor betere scherptecontrole

Het 4K-signaal wordt naar het iOS-apparaat geleid en zorgt voor een hogere resolutie bij gebruik van de vergrotingsfunctie. Dit is bijzonder handig wanneer nauwkeurig scherpstellen vereist is, vooral bij gebruik van lichtsterke objectieven en full-frame camera's.

·Laad je iOS-apparaat op

·De Accsoon SeeMo 4K kan urenlang werken op een Sony NP-F batterij. Handig is dat het ook tegelijkertijd je iPhone of iPad  kan opladen via Lightning of USB-C. 

·Geïntegreerde SD-kaartlezer

De SeeMo 4K heeft ook een geïntegreerde SD-kaartlezer die gebruikt kan worden om foto's, video's en andere bestanden van en naar een iOS-apparaat over te zetten.

·Klein formaat en laag gewicht

De SeeMo 4K weegt slechts 115,7 gram (zonder batterij, houder en kabel) en meet 92mm×54mm×46,3mm. 

Prijs en beschikbaarheid

De Accsoon SeeMo 4K is verkrijgbaar bij geselecteerde Accsoon-verkooppunten in de Benelux voor een adviesverkoopprijs van € 199,99 inclusief btw.

Ga voor meer informatie naar www.accsoon.com.

afbeelding van Casper.Tanke.Clipboardmedia_180404

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie