Wil jij korting op Fujifilm?

Fujifilm: krijg tot € 300,- cashback

Eefke Burg 871 0
Heb je net een Fujifilm camera of objectief aangeschaft of sta je op het punt iets aan te schaffen? Op dit moment loopt er een actie bij Fujifilm waardoor je tot wel € 300,- cashback ontvangt op bepaalde producten uit de Fujifilm X Serie.

Wees er snel bij, deze actie loopt nog tot 15 juli!

Er zijn verschillende producten van Fujifilm waar je korting op krijgt, onder andere de Fujifilm XF 10-24mm, de Fujifilm X-Pro2 Body en de Fujifilm X100F Body. Bekijk hieronder het volledige overzicht. Als je de korting wil verzilveren kan je hier de actiepagina bekijken. 

Fujifilm XF 200mm f/2.0

Eén van de producten waar je korting op ontvangt is de Fujifilm XF 200mm f/2.0 met teleconverter. Dit bijzondere objectief is voorzien van een light-diffusing coating en heeft ingebouwde beeldstabilisatie waardoor het objectief ideaal is voor sport en natuurfotografie. Met de teleconverter is het objectief uit te breiden naar een 280mm brandpuntsafstand waardoor je alles kan schieten: van portret tot supertele. Bekijk ook een review die we eerder schreven hier.

Fujifilm X-T3

Je ontvangt met de cashback actie ook € 100,- korting op de X-T3. Eerder schreven wij over deze razend populaire camera de volgende review. De camera heeft een flink aantal nieuwe specs die gebruikers zullen doen watertanden. Met maar liefst 26.1 megepixel kan je er 4k mee filmen met 60 frames per seconde. Hierbij wordt ook 4:2:2-subsampling en 10bit-HDMI-output ondersteund. Maar ook in cameramodus is het toestel razendsnel en schiet deze tot 20 frames per seconde.

Wees er snel bij, deze actie loopt nog tot 15 juli!

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke