Fotowedstrijd: de Groene Camera

Fotowedstrijd: de Groene Camera

Fabienne Keijzer 3965 0
Vanaf 1 december kun je je aanmelden voor de Groene Camera fotowedstrijd. Deze groots opgezette fotowedstrijd voor natuurfotografie wordt georganiseerd door PiXFACTORY en Natuurfoto magazine. Sigma Benelux is hoofdsponsor van de Groene Camera.

De Groene Camera fotowedstrijd 

PiXFACTORY en Natuurfoto magazine organiseren de Groene Camera fotowedstrijd. Deze organisaties hebben de doelstelling om natuurfotografie te bevorderen en bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Sigma Benelux is hoofdsponsor van de Groene Camera, en zien dit als een uitgelezen kans om hun high-end Sports en Art objectieven bij een veeleisende prosumer doelgroep onder de aandacht te brengen.
Groene Camera 2017
 

Wedstrijdonderdelen 

De wedstrijd bestaat uit drie onderdelen:

  • Groene Camera Natuurfotograaf van het jaar
  • Groene Camera Natuurfoto van het jaar
  • Groene Camera natuurfotografie talent van het jaar

Prijzen 

Het eerste onderdeel is een portfolioprijs. De Natuurfoto van het jaar valt uiteen in maar liefst tien verschillende categorieën. Voor het onderdeel natuurfotografie talent van het jaar kunnen jongeren tot 18 jaar meedingen naar de prijs. De prijzenpot telt ruim 20.000 euro, en binnen ieder onderdeel en categorie is er een winnaar, runner-up en vijf eervolle vermeldingen. Genoeg kans dus!

Aanmelden voor de Groene Camera 

Je kunt je foto’s tussen 1 december 2016 en 19 februari 2017 insturen via de website van de Groene Camera. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens PiXperience XL, het grootste evenement voor natuurfotografen, op 18 en 19 maart 2017. Vanaf 25 maart zal er in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam een tentoonstelling met de winnende foto’s te zien zijn.
Groene Camera 2017

afbeelding van Fabienne Keijzer

FabienneKeijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanFabienne