Fotoveiling voor Make-A-Wish tijdens Fotofair

Redactie DIGIFO... 1573 0
Fotofair organiseert op 30 mei een fotoveiling voor het goede doel. Er worden twintig foto's geveild op het formaat 135x90 cm, de volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland, een organisatie die wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte vervult.

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiƫnt. Dit geeft niet alleen deze kinderen maar het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim vijfhonderd liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Om deze wensen te vervullen steunt Make-A-Wish Nederland op donateurs, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan.

Make A Wish Nederland

Veiling tijdens Fotofair

Fotofair organiseert op zaterdagavond 30 mei een veiling, de volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland. Er worden twintig Xpozer-foto's op het formaat 135 x 90 cm geveild.

De fotografen Thomas Morel, Bas Meelker, Alexander Koenders, Martin Steenhaut, Han Bouwmeester en Michiel Buijse stellen foto's beschikbaar. Daarnaast wordt de winnende foto van het Wereldkampioenschap onderwaterfotografie geveild en de negen winnende foto's van de Fotowedstrijd2014. Tot slot wordt een foto van de nieuwe film 'Holland - Natuur in de delta', van de makers van de film De Nieuwe Wildernis, geveild.

Al deze foto's worden geƫxposeerd op de Fotofair, locatie nr. 19 en 27, naast de Adobe-tent. Wil je bij de veiling aanwezig zijn, koop dan een ticket. Een ticket geeft je toegang tot de veiling, een barbecue-buffet en vijf consumpties. De barbecue begint om 18:30 uur, de veiling om 20:00 uur. De online voorverkoopprijs bedraagt 42,50 euro. Op de avond zelf betaal je 50 euro.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie