Fotostudio-Outlet, 10 en 11 december

FOTOSTUDIO-OUTLET - seminars, studio-outlet en natuurfotoroute in de Biesbosch

Redactie DIGIFO... 4478 0
In Hank vindt ter introductie van een nieuwe formule voor studiofotografen een evenement plaats waarbij de bezoekers kunnen kiezen uit 15 seminars en lezingen van gerenommeerde fotografen. Daarnaast kan worden geprofiteerd van een spectaculaire apparatuur-outlet en genoten van een mooie fotoroute in de Biesbosch en/of een speciaal dinerarrangement.
fotostudio outlet

Advertorial

Op 10 en 11 december a.s. organiseert het team van FOTOSTUDIO-OUTLET voor de eerste maal een evenement waarin wordt bewezen dat het inrichten van een mooie fotostudio niet duur hoeft te zijn. Er zijn fantastische outletaanbiedingen en voor de starters volop gelegenheden om de kennis bij te spijkeren via seminars en lezingen over gebruik van studio- en strobist-apparatuur. Kijk voor een impressie snel op de website.

Fotografen uit Nederland en België kunnen in Hank terecht in de FOTOSTUDIO-OUTLET met fantastische aanbiedingen voor mensen met fotostudio-ambities. Studioapparatuur verkopen met kennis van zaken, direct uit voorraad en met scherpe prijzen - Het kan dus wel!

FOTOSTUDI OUTLET

Wat de bezoekers kunnen verwachten:

Studiofotografie: Alles voor de flitslicht en daglichtstudio is er compleet te zien én te koop: flitsunits van Elinchrome, Qihe, Fomex met verschillende vermogens, ministudio's, spots, ventilatoren, achtergrondpapier en -doek, continulicht, reflectieschermen en de diverse seminars.

Eventfotografie: Mobiele flitsapparatuur en powerpacks van Godox en de razendsnelle dye-subprinters van Mitsubishi en Hi-Ti.

Strobist: seminars plus natuurlijk in de outlet alle accessoires om de mooiste effecten uit de professionele fotostudio's na te bootsen.

Natuurfotografie: inspirerende lezingen van specialist Marcel van Balkom, trendy Holga objectieven in macro, pinhole en fisheye voor de DSLR en gratis fotoroute voor het nabij gelegen natuurgebied de Aakvlaai.

Er worden in totaal vijftien seminars en lezingen gegeven door bekende topfotografen. Snel inschrijven via de website is geboden want vol = vol!

FOTOSTUDIO-OUTLET

Programma

Marcel van Balkom (lezing natuurfotografie), Patrick Kaas (bekend van Playboy, lezing naaktfotografie) Peter van Veen (product-, portret- en strobistfotografie seminars, Richard Hulshof (lezingen histogram en vormen met licht)

Inhoud

Alle ins en outs over het fotograferen van portretten en producten in de professionele fotostudio. Ook worden bezoekers bijgelicht op het gebied van strobisme, event-fotografie met snelle fotoprinters, naaktfotografie, fotograferen met Chromakey en over histogrammen.

Natuurfotoroute

Aakvlaai

Voor natuurfotografen is er een speciale route door het natuurgebied de Aakvlaai , het jongste gedeelte van de Brabantse Biesbosch, met zijn unieke bevers, zeldzame visarenden, lepelaars, roerdompen of ijsvogels in fotogenieke rietkragen! Voor de bezoekers van de Fotostudio-Outlet is er een speciale leaflet met deze inspirerende fotoroute en mogelijkheid voor lunch of speciaal diner arrangement in het restaurant van recreatiegebied de Kurenpolder.

10 en 11 december 2011 FOTOSTUDIO-OUTLET Hank - Voor informatie en inschrijven voor gratis toegangskaarten naar www.fotostudio-outlet.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie