Fotoreis.com - Fotoreizen en meerdaagse workshops

Fotoreis.com - Fotoreizen en meerdaagse workshops

Redactie DIGIFO... 3169 0
Fotoreis.com organiseert reizen en meerdaagse workshops naar diverse locaties. Onder begeleiding van een topfotograaf ontdek je het landschap, de natuur en de cultuur en leer je hoe je al dat moois het beste vast kunt leggen.

Advertorial

De meeste vrijetijdsfotografen maken de mooiste foto's tijdens hun vakantie. Een ander landschap, natuur en cultuur, de mensen en hun gebruiken. Inspiratie volop, je komt ogen en oren tekort!  Toch is deze vakantie niet de ideale manier om al die fotogenieke momenten optimaal vast te leggen. Je 'hobbelt' met je camera achter je gezin of vrienden aan en neemt niet echt de tijd voor een onderwerp.  Dat kan ook anders!

Fotoreisgroep

Fotoreis.com

Wil jij je voor honderd procent kunnen concentreren op fotografie én op alle prachtige onderwerpen? Dan is een fotoreis van Fotoreis.com een warme aanbeveling. Fotoreis.com organiseert diverse meerdaagse reizen en workshops.

Ga je mee naar onder andere Andalusië, Toscane, Barcelona of Ierland?  Laat je inspireren door TOP-fotografen als Jurriaan Teulings, Hans Zeegers, Ernst Yperlaan en Hugo Potharst!

Benieuwd hoe zo'n fotoreis er aan toe gaat? In deze twee filmpjes vertellen fotografen Hans Zeegers en Ernst Yperlaan hoe ze te werk gaan in Andalusië en Ierland.

Meer informatie

Website:  www.fotoreis.com
Telefoon: 035-7200007
E-mail: info@fotoreis.com

Twitter: @Foto_Reis
Facebook: facebook.com/FotografieVakanties
YouTube: youtube.com/user/FotoReisTV

Fotoreis.com

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie