Bereid je voor met interessante workshops

Fotofestival aan de Maas toont de kracht van vrijetijdsfotografen

Redactie DIGIFO... 1264 0
Interessant nieuws voor iedere vrijetijdsfotograaf die zijn werk graag een keer geëxposeerd zou willen hebben in het Nederlands Fotomuseum. In Mei 2018 wordt in Rotterdam het Fotofestival aan de Maas gehouden, wat elke vrijetijdsfotograaf met een fotoserie de kans geeft op expositieruimte. En om je zo goed mogelijk voor te bereiden organiseert het Fotografencafé Kasteel Woerden een veelbelovende workshop.

Van 10 tot en met 13 mei 2018 vind in Rotterdam de zesde editie van het Fotofestival aan de Maas plaats. Dit fotofestival richt zich specifiek op vrijetijdsfotografen en daagt elke fanatieke vrijetijdsfotograaf uit om hun beste seriematig fotografisch werk in te zenden. De beste werken zullen getoond worden tijden het festival in een grote expositie in het Nederlands Fotomuseum.Fotofestival aan de Maas

Een goed begin is het halve werk

Om geïnteresseerden de kans te geven zich zo goed mogelijk voor te bereiden organiseert het Fotografencafé Kasteel Woerden op maandag 30 oktober een veelbelovende workshop en een heus fotografendiner. Tijdens de workshop zullen Roel Rozeburg, al 25 jaar politiek fotograaf, en Martijn Beekman, maar liefst 24 keer genomineerd voor de Zilveren Camera, de deelnemers haarfijn uitleggen hoe je een spannende fotoserie opbouwt en consistent houdt.

Na afloop van de workshop wordt er ook een fotografendiner georganiseerd om in gezelschap van gelijkgestemden te eten.

Doe mee

Wil je ook de fijne kneepjes van het vak leren van Rozenburg en Beekman of wil je geëxposeerd worden tijden het festival, kijk dan op de website van het Fotofestival aan de Maas om je aan te melden.

Kijk voor meer informatie op de website van het Fotofestival aan de Maas.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie