Foka Systeemcameraweekend 14 & 15 december

Foka Systeemcameraweekend 14 & 15 december

Redactie DIGIFO... 2954 0
Zie je jezelf in het nieuwe jaar wel fotograferen met een systeemcamera, maar heb je nog geen idee welke? Wil je weten welke fabrikant het lensaanbod heeft dat het beste bij je past, of wil je ze gewoon even proberen? Ga dan naar Foka's systeemcameraweekend!

Advertorial

De laatste jaren is het aanbod compacte systeemcamera's en bijbehorende objectieven enorm gegroeid. Grote kans dat je daardoor door de bomen het bos niet meer ziet. Foka snapt dat en organiseert 14 en 15 december 2013 het Systeemcameraweekend in hun Superstore in Rotterdam.

Zelf proberen

Daar zullen alle leveranciers aanwezig zijn en hebben alle merken hun eigen stand. Alles wat er staat kan worden aangeraakt en geprobeerd, zodat je meteen kunt ervaren of een camera aan jouw wensen voldoet. Natuurlijk is er ook een ruim aanbod aan accessoires beschikbaar, zodat ook deze meteen kunnen worden getest.

Extra korting en inruil

Om het Systeemcameraweekend extra aantrekkelijk te maken zijn er extra kassakortingen op de toch al scherpe prijzen. Ook kun je meteen je oude camera inruilen voor een systeemcamera en worden de inkoopprijzen zaterdag extra schappelijk berekend. Stof je oude camera dus af en neem hem mee en wie weet loop je de winkel uit met precies de juiste systeemcamera.

Over Foka

Foka is al negentig jaar actief en is daarmee misschien wel de oudste nog bestaande fotowinkel van Nederland. Het is een familiebedrijf en momenteel zet de derde generatie zich volop in om de klant het zo veel mogelijk naar de zin te maken. Met resultaat, want Foka is voor het tweede jaar op rij in de top drie geëindigd in de verkiezing van beste camerawinkel én beste online camerawinkel.

Kijk voor meer informatie op www.foka.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie