Exposure: Corrie Neuteboom

Redactie 1897 0
Corrie Neuteboom kwam als weekwinnaar uit de lezersgallery en krijgt daarom een plekje in de Exposure-rubriek. Ondanks dat ze moeder van twee kinderen en wijkverzorgerster is, weet ze ook nog tijd te maken om te fotograferen. Bij voorkeur de natuur.

“Fotografie heeft altijd mijn interesse gehad en ik probeerde altijd al met mijn compacte Canon Powershot leuke foto's te maken. Toch wilde ik meer en nadat ik een goede vriendin leerde kennen die ook met fotografie bezig was en een spiegelreflexcamera had, besloot ik er zelf ook één aan te schaffen. Het werd een een SonyA300. Vervolgens kreeg ik erg veel tips van deze goede vriendin en zo leerde ik mijn camera kennen. Daarnaast kreeg ik ook steeds meer plezier in het fotograferen.

Natuurfotografie

Mijn interesses op het gebied van fotografie zijn heel breed. Ik fotografeer van alles, maar mijn interesse in natuurfotografie is eigenlijk het grootst. Ik vind het heerlijk om 's morgens vroeg de natuur in te gaan en dan soms plat op mijn buik te liggen om te fotograferen. Dat is voor mij pure ontspanning.

Portretfotografie

Ook portretfotografie krijgt steeds meer mijn interesse. Dat komt door de verschillende gezichtsuitdrukkingen en emoties die een groep mensen of een individueel persoon kunnen laten zien. Deze probeer ik dan op het juiste moment vast te leggen; voor mij nog steeds een hele uitdaging.”

Foto's © Corrie Neuteboom

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie