Fotograferen en genieten

Eliza was here: Unieke vakantieadressen rond het Middellands Zeegebied

Redactie DIGIFO... 1862 0
De vakantie is het ideale moment om te fotograferen. Dat doe je natuurlijk het liefst op een fotogenieke locatie en accommodatie. Eliza was here is specialist in het aanbieden van unieke vakantieadressen rond het Middellands Zeegebied. Kleinschaligheid en genieten staat centraal.

Advertorial

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Geen hordes toeristen en mensenmassa's, maar fraaie onontdekte plekjes buiten de gebaande paden; dat kenmerkt het reisaanbod van Eliza was here. Boek je een vliegvakantie op elizawashere.nl, dan is een huurauto bovendien altijd inclusief. Wel zo handig, je hoeft niet de bus in met je fotoapparatuur, maar kunt gerust je hele uitrusting meenemen in je eigen auto en rustig op zoek gaan naar de mooiste plekken.

Vakantiefoto's zoals het is

Genieten, beleven en ervaren staat natuurlijk voorop tijdens je vakantie. Eliza laat graag zien hoe de locaties er echt uitzien. Geen zwaar bewerkte foto's op de website van Eliza dus. Veel van de foto's worden zelfs door Eliza zelf gemaakt tijdens haar ontdekkingsreizen. Alleen zet ze de foto’s nog wel recht natuurlijk. Zo krijg je dus altijd een realistisch beeld van de accommodaties en omgevingen.

Genieten en fotograferen

De authentieke locaties, voorzien moderne faciliteiten, zijn perfect om tot rust te komen. Uiteraard bevinden deze zich in een sfeervolle omgeving, waar je als fotograaf je hart op kunt halen.

Neem bijvoorbeeld het Huis van de vlinders: Quinta a Borboleta, vernoemt naar de vele vlinders eromheen. Hier geniet je vanuit het zwembad of de jacuzzi met een drankje van de zonsondergang.

Algarve
Quinta a Borboleta - Portugal, Algarve

Spanje is veel meer dan de Costa del Sol. La Posada del Angel is een fraai hotel in het dorpje Ojén, in de bergen van Andalusië. Dompel jezelf onder in het sfeervolle Spaanse dorpsleven, of pak de auto naar het strand dat zich op 10 kilometer afstand bevindt.

La Posada del Angel
Ojén - Spanje, Andalusië

Op het Griekse eiland Zakynthos vind je de Aresti Mountain Villas. Opgetrokken volgens de lokale architectuur, omringd door olijf- en fruitbomen en wijnstokken. Aan ruimte en rust hier geen gebrek, maar ook een geweldige locatie om te snorkelen in een van de vele rotsbaaien.

Zakynthos
Aresti Mountain Villas - Griekenland, Zakynthos

Kijk voor meer informatie en het complete reisaanbod op: www.elizawashere.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie