Fotofair 2018

Eizo op de Fotofair: kom je toekomstige monitor uitproberen

Christel de Wolff 312 0
In het weekend van 26 en 27 mei reizen fotoliefhebbers af naar Hilvarenbeek voor de jaarlijkse Fotofair. Het belooft weer een inspirerende beurs te worden met verschillende masterclasses, workshops en lezingen gericht op fotografie en videografie. Zoals gebruikelijk op een beurs, rukken diverse bedrijven uit om hun producten en diensten te promoten op de fotofair. Een van deze bedrijven is Eizo, bekend van hun specialistische monitoren.

Als fotograaf weet je dat zowel je camera als je objectief van doorslaggevend belang zijn om met een goede foto thuis te komen. Er is echter nog een belangrijke schakel in het proces: de monitor. Een goede monitor zorgt ervoor dat je beeld er overal goed én hetzelfde uitziet.

Experts

Daarom is het van groot belang dat je weet hoe precies met je beelden om te gaan, want zelfs als je een goede monitor hebt staan zijn er nog zaken die je goed onder controle moet houden. De experts van Eizo staan op de Fotofair klaar met een viertal monitoren uit het ColorEdge assortiment. De monitoren zijn toegankelijk voor bezoekers met vragen over onder andere colormanagement en het kalibreren van een beeldscherm.

Fotofair actie

Daarnaast heeft Eizo nog een aantal mooie acties speciaal voor de Fotofair. Zo zal er een speciale jubileum actie zijn (Eizo bestaat dit jaar 50 jaar!) en krijgt met een gratis t-shirt bij de aankoop van een monitor. Bij de aankoop van een monitor uit de CG-serie, krijg je een gratis masterclass van Bredan de Clercq. Meer informatie over de masterclass actie zal op vrijdag worden geplaatst op de website van Eizo.

 

De Fotofair 2018 is het grootste foto- en video-evenement in de Benelux en vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 op het terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn officieel mediapartner en zijn aanwezig met een stand, dus kom gezellig even langs!

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel