Drie fotografen fotograferen hetzelfde model

Drie fotografen fotograferen hetzelfde model

Nadja Geskus 1154 0
Dat iedereen een andere stijl heeft is natuurlijk logisch, maar wat krijg je als drie fotografen hetzelfde model fotograferen? Hier zijn natuurlijk al tal van filmpjes van verschenen op internet, maar deze fotografen maken het zichzelf nog iets lastiger.

Hetzelfde model

Wat krijg je als je drie fotografen hetzelfde model laat fotograferen? Drie totaal verschillende beelden. Dat is natuurlijk logisch. Iedereen heeft een andere blik en een andere smaak. Maar wat krijg je als die fotografen ook nog eens wat obstakels voor zichzelf neerzetten? Dani, Brandon en Jessica maakte het zichzelf een klein beetje lastiger!

Hindernissen

In de video zie je hoe deze fotografen hetzelfde model drie keer moeten fotograferen. Maar dit doen ze niet zomaar. Zo fotograferen ze een keer met een iPhone, een keer met een zeer korte shoot tijd, maar het meest bijzondere is toch wel dat ze een keer moeten fotograferen zonder dat ze door de camera mogen kijken. Hierbij kan je dus niet zien waar je op focust, hoe je je beeld hebt uitgesneden, erg lastig dus! Benieuwd naar de resultaten? Kijk dan snel de video!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja