Zend je foto in en win!

Doe mee met de nieuwe weekopdracht 'Landschapsfotografie'

Remco Stunnenberg 1255 0
Iedere week krijgen jullie van ons een nieuwe 'weekopdracht' voorgeschoteld. Deze week vragen we je om jouw mooiste landschapsfoto in te sturen! Wie verrast ons? Foto's insturen kan tot en met aanstaande vrijdag.

Weekopdracht: Landschapsfotografie

Landschapsfotografie is een populaire vorm van fotografie. Het lijkt zo eenvoudig, naar een mooie plek rijden, groothoeklens op je camera en klikken maar. Maar er komt bij landschapsfotografie heel veel kijken om met de mooie plaatjes naar huis te gaan. 

Eén van de belangrijkste factoren bij een landschapsfoto is het licht, een groot onderdeel van het landschap. Deze kan de foto maken, maar zeker ook breken. Je kunt nog zo’n goede plek hebben gevonden, als het juiste licht ontbreekt heb je niet de top foto waar je naar op zoek bent. Een goede eigenschap van een landschapsfotograaf is dan ook het hebben van geduld. Het geduld om te wachten tot de omstandigheden precies goed zijn, maar ook het geduld om meerdere keren naar dezelfde locatie terug te keren. En dat kan ook betekenen meerdere keren om vier uur opstaan om naar een fotolocatie te gaan!

We zijn benieuwd naar jouw beelden. Verras ons en upload je beeld voor de weekopdracht in onze Lezersgallery.

Let op: Vergeet niet om je foto de titel 'Landschapsfotografie' te geven, anders doe je niet mee voor de prijzen! Veel succes met onze weekopdracht!

Weekopdracht: wat moet je doen?

Zend je foto in via onze lezersgallery en geef je foto de titel mee van de desbetreffende weekopdacht. Deze week is dat dus: Landschapsfotografie.

De winnaar van de weekopdracht wordt in de volgende Inspiratie-Nieuwsbrief bekendgemaakt. Veel succes!

Beelden © Remco Stunnenberg

Lees ook: Landschapsfotografie: op zoek naar originele locaties

 

 

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco