Zend je foto in en win!

Doe mee met de nieuwe weekopdracht 'Grafische fotografie'

Remco Stunnenberg 677 0
Iedere week krijgen jullie van ons een nieuwe 'weekopdracht' voorgeschoteld. Deze week vragen we je om jouw meest toffe grafische foto's in te sturen! Wie verrast ons? Foto's insturen kan tot en met aanstaande vrijdag.

Weekopdracht: Grafische fotografie

Grafisch fotograferen kan erg krachtige beelden opleveren. Niet voor niets zien we deze stijl vaak terug bij affiches en in cartoons. Om dit soort beelden te maken, is het zaak je onderwerp op een meer extreme wijze te benaderen. Met andere woorden: probeer meer dan ooit te denken in lijnen, vlakken en in ritme. Het gaat bij dit soort beelden om het geheel, niet om de details.

Het maken van meer grafisch werk vraagt kortom om een andere aanpak én een andere manier van kijken. Zo is onze blik meestal recht vooruit gericht of naar beneden. Maar kijk ook eens omhoog! In dat geval kan er een wereld – van grafische beelden – voor je open gaan. Zo kun je ook op dagen waarop je er heel graag met je camera op uit wilt maar het weer op het eerste oog spelbreker lijkt, toch prima aan de slag. En ook hard tegenlicht leent zich uitstekend voor meer grafisch werk.We zijn benieuwd naar jouw bevindingen. Verras ons en upload je beeld voor de weekopdracht in onze Lezersgallery.

Let op: Vergeet niet om je foto de titel 'Grafisch' te geven, anders doe je niet mee voor de prijzen! Veel succes met onze weekopdracht!

Weekopdracht: wat moet je doen?

Zend je foto in via onze lezersgallery en geef je foto de titel mee van de desbetreffende weekopdacht. Deze week is dat dus: Grafisch

De winnaar van de weekopdracht wordt in de volgende Inspiratie-Nieuwsbrief bekendgemaakt. Veel succes!

Beelden © Remco Stunnenberg

Lees ook: Denken in lijnen, vlakken en in ritme

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco