Fotogenieke afvalrace

Dit zijn de 8 deelnemers van RTL's Het Perfecte Plaatje

Christel de Wolff 2197 0
In televisieprogramma Het Perfecte Plaatje gaan acht Bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om de mooiste foto's te maken aan de hand van twee opdrachten per aflevering. Eerder wonnen Estelle Cruijff en Humberto Tan deze fotogenieke afvalrace. De deelnemers voor het derde seizoen van de succesvolle reeks zijn inmiddels bekend gemaakt.

Eerder maakte RTL al bekend dat Patty Brard, Herman den Blijker en Jim Bakker deel zullen nemen aan het nieuwste seizoen van Het Perfecte Plaatje. Nieuw toegevoegd aan de gevarieerde groep BN'ers met een voorliefde voor fotografie zijn Marlijn Weerdenburg, Ryanne van Dorst, Lieke van Lexmond, Mari van de Ven en Ruben van der Meer.

Het programma zal ook dit keer weer gepresenteerd worden door Tijl Beckand. Gedurende de uitzendingen zal hij de deelnemers verschillende opdrachten geven die zij zullen uitvoeren onder begeleiding van professionele fotografen.

Benieuwd wanneer het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje 2018 begint? Ja wij ook, maar de precieze startdatum van het programma houdt RTL nog even geheim.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel