DIGIFOTO Pro Community

Redactie DIGIFO... 1598 4
Zoals je wellicht hebt gezien zijn de links naar de lezersgallery en spotlight verdwenen uit het hoofdmenu. Je vindt deze nu onder de rubriek 'community'.

Onze website is nog steeds in ontwikkeling, met als voornaamste doel om jou, als lezer, meer te betrekken. Dat is de reden dat we een DIGIFOTO Pro Community hebben gestart. Onder de rubriek 'community' in het hoofdmenu vind je nu niet alleen de lezersgallery en spotlight, maar ook een snelle link naar alle lopende fotowedstrijden en 'community stories'. 

Tips?

Heb je ideeën over hoe het beter zou kunnen, of zijn er bepaalde dingen die je mist op onze website? Je kunt ons aanspreken via Facebook of Twitter, een 'ouderwets' mailtje sturen kan natuurlijk ook. 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van vicberger

Tabjes zouden van mij mogen verschijnen als je over "community" hoovert, niet pas nadat je erop geklikt hebt. De structuur van een website lijkt me best zo transparant mogelijk, zodat zelfs een eerste bezoeker al vanop de homepagina kan zien wat er zich waar bevindt.

afbeelding van vicberger

Ofwel heb ik er de vorige keer over gekeken, ofwel hebben jullie dit inmiddels al toegepast. Snel zeg. :)

afbeelding van jesse kraal

Je hebt nergens overheen gekeken, we werken elke dag aan de techniek achter de website. Meestal onzichtbaar, soms -zoals nu- zichtbaar. Maar je bent tevreden nu? ;)

afbeelding van vicberger

Absoluut. Ik kom hier graag en vrijwel dagelijks. :)