De nieuwe DIGIFOTO podcast! Beluister hem nu!

DIGIFOTO podcast: drone fotograaf

Aimée 3939 0
DIGIFOTO Pro heeft weer een nieuwe podcast! In deze podcast wordt er gesproken met Johan Elzinga over zijn workshop tijdens de Fotofair. Cuno de Bruin legt uit hoe hij twee verschillende banen weet te combineren en we komen meer te weten over de LitraPro lamp.

 

 

Lightroom workshop van Johan Elzinga

Op de aanstaande Fotofair geeft Johan Elzinga een workshop over het gebruik van Lightroom. In deze podcast legt hij uit wat hij tijdens deze workshop zoal gaat bespreken.  Zou je ook willen weten hoe je het beste met Lightroom aan de slag kan? Johan kan het je allemaal uitleggen in de Praktijkles die hij geeft op de Fotofair 2019. Wil je je aanmelden voor deze workshop? Dat kan je hier doen.

Visueel designer en fotograaf

Je werk als visueel designer combineren met je werk als fotograaf. In deze podcast legt Cuno de Bruin uit hoe hij het weet te combineren. Tevens benoemd hij hoe hij is begonnen met het fotograferen met een drone. Hij legt uit wat de overeenkomsten zijn tussen de twee banen en geeft aan waarop hij let tijdens het fotograferen.

LitraPro lamp

Iedere fotograaf heeft behoefte aan licht tijdens het fotograferen. Disnet heeft de LitraPro lamp uitgebracht. In deze podcast vertelt Joost Wieringa, product specialist van Disnet, alles wat je moet weten over deze nieuwe lamp.

 

Beluister ook onze podcast over boudoirfotografie

Tags: fotografie podcast, podcast, fotografie

afbeelding van Aimée

Aimée van Vuuren | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Aimée