De nieuwe DIGIFOTO podcast! Beluister hem nu!

DIGIFOTO podcast: 100% Rotterdam en Den Haag

Redactie 6182 0
DIGIFOTO Pro heeft weer een nieuwe podcast! In deze podcast wordt er gesproken met Tino van Dam en Ivo Mostert over de 30 mooiste plekken in Rotterdam en Den Haag om te fotograferen.

 

 

Tino & Ivo in de podcast

Zowel Tino als Ivo zijn lid van fotoclub F22 in Rijswijk. In de podcast leggen zij uit hoe het idee is ontstaat om foto's te maken in Rotterdam en Den Haag. Ze willen met dit initatief ondere andere meegeven aan fotograferen dat het maken van foto's niet perse ver weg hoeft te gebeuren. 'We bewijzen met deze foto's dat je dicht bij huis hele mooie dingen kan fotograferen. Naast de deur kan je ook prachtige foto's maken.' vertelt Tino van Dam. 

Foto: Tino van Dam

Specificaties

Naast dat Tino en Ivo in de podcast uitleggen hoe zij op het idee zijn gekomen om hier een project van te maken, vertellen zij ook wat zij er voor moesten doen om uiteindelijk de foto's zo mooi mogelijk te kunnen presenteren. In totaal is het een serie van 100 foto's, 50 van Den Haag en 50 van Rotterdam. Ze praten daarnaast over welke plekken zij persoonlijk het mooiste vinden in de steden. 


Foto: Ivo Mostert

Beluister ook eens onze podcast over sexy boudoirfotografie.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie