Degreef & Partner introduceert totaalassortiment GoPro accessoires

Redactie DIGIFO... 896 0
Degreef & Partner, leverancier van accessoires voor consumentenelektronica heeft de merken PolarPro, GoPole en ProMounts aan haar assortiment in de Benelux toegevoegd. De collectie GoPro accessoires wordt hierdoor met ruim 30 producten uitgebreid en Degreef & Partner voert nu in totaal ruim 60 producten voor gebruik met action cams.

Persbericht:

De filters van PolarPro zijn uniek in hun soort en bieden GoPro Hero 3 en Hero 3+ gebruikers vele nieuwe creatieve mogelijkheden. Tot het assortiment behoren o.a. de populaire Switchblade, een filter dat de groenzweem uit camerabeelden onderwater filtert en dat tevens voor macrodoeleinden gebruikt kan worden. Ook is er van PolarPro o.a. een polarisatiefilter, grijsfilter en aqua-magenta filter beschikbaar.

Het GoPole assortiment bevat twee grips (genaamd Bobber en Grenade Grip), twee polesticks (Evo en Reach) en een helmbevestiging (the Arm). De Bobber handgrip zorgt er bijvoorbeeld voor dat de GoPro Hero-camera blijft drijven als hij onverhoopt te water raakt. Door de camera op de Reach te zetten kunnen video-opnamen gemaakt worden vanaf een meter afstand.

Naast PolarPro en GoPole komen er 12 ProMounts voor GoPro beschikbaar, waaronder een fietsstuur bevestiging (BikeTube Mount), een borstharnas en een bevestiging met zuignap.

Ook Lowepro heeft nieuwe producten voor GoPro beschikbaar. Het betreft hier de robuuste cases Dashpoint AVC1 en AVC2. Deze koffertjes verschijnen in twee formaten en bieden ruimte aan 1 of 2 actioncams, ProMounts, een grip en filters.

De PolarPro filters zijn reeds uit voorraad leverbaar en de GoPole producten volgen half april. De ProMounts  en Lowepro Dashpoint AVC1 en 2 zijn beschikbaar vanaf begin mei. De adviesprijs voor de filters bedraagt €34,95. De Switchblade kost €59,95. De prijzen van de ProMounts variëren van €9,95 tot €39,95. GoPole reach gaat €59,95 kosten. Dashpoint AVC1 en 2 kosten respectievelijk €39 en €49.

Kijk voor meer informatie op www.degreef-partner.nl.

GoPro Accessoires

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie