Stylisch en snel bewerkingen uitvoeren

De ultieme workflow met de Loupedeck CT

Siem van Woerkom 862 0
De Loupedeck CT maakt het mogelijk om processen binnen Adobe Photoshop en Lightroom aanzienlijk makkelijker en sneller te maken.

Dit is de nieuwe Loupedeck CT

Loupedeck heeft de nieuwe Loupedeck CT geintroduceerd die perfect is voor fotografen, video-editors en creatieven die werken met software zoals Photoshop, Lightroom en Final Cut Pro. De nieuwe Loupedeck Creative Tool, of kortweg Loupedeck CT, heeft een volledig nieuw ontwerp en voegt meer bedieningselementen toe die de bestaande mogelijkheden uitbreiden naar audiobewerking, grafisch ontwerp en meer.

De allereerste Loupedeck werd in 2016 gelanceerd na een succesvolle crowdfunding-campagne en was toen nog exclusief gericht op Adobe Lightroom. Een reeks firmware-updates en een nieuw Loupedeck+ model laten kwamen er al een hoop extra functies bij. De belangrijkste; de mogelijkheid om te werken met andere foto- en videobewerkingsprogramma's zoals Adobe Premiere Pro CC, Adobe Photoshop en Final Cut Pro X. De nieuwe Loupedeck CT houdt deze compatibiliteit in stand en zal er zelfs voor zorgen dat meer programma's functionaliteit zullen ontvangen voor 2020.

Een snellere werkplek

Net als bij de Loupedeck+ biedt de Loupedeck CT een console met knoppen, draaiknoppen en een 'jog' draaiknop waarmee je een meer intuïtieve en ergonomische manier hebt om te communiceren met je favoriete software pakketten in plaats van alleen het standaardtoetsenbord en de muis van je computer te gebruiken. In de praktijk verbetert dit de snelheid waarmee je kunt bewerken aanzienlijk.

De nieuw ontworpen professionele Loupe tool voegt ondersteuning toe voor grafische software van Adobe Illustrator en voor het productieprogramma van Ableton Live. Loupedeck belooft dat de compatibiliteit voor Autodesk Fusion 360 CAD-software tegen het einde van 2019 nog zal worden toegevoegd. 

Zie jij het jezelf al gebruiken? Ons lijkt het zeker interessant om eens te testen! 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem