Profiteer nog tot 31 augustus van Tamron cashback actie

De Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2, een nieuwe standaard op gebied van beeldkwaliteit en mogelijkheden

Remco Stunnenberg 486 0
De Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 is een lichtsterke reportagezoom die een nieuwe standaard zet op het gebied van beeldkwaliteit en mogelijkheden. Wanneer je dit objectief voor 31 augustus koopt, profiteer je van €100,- cashback. En dat geldt niet alleen voor dit Tamron objectief.

De Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 is een lichtsterke reportagezoom. Hij is beschikbaar voor zowel Canon als Nikon. De Dual MPU (Micro Processing Units) bieden een razendsnel autofocus met verder verbeterde nauwkeurigheid en de sterkste beeldstabilisatie van ieder objectief in deze klasse*2 (CIPA level 5 stops*1).

Het gebruik van speciale glassoorten maakt een hogere optische transmissie mogelijk voor de afzonderlijke lenselementen. Dit zorgt voor een superieure kleurreproductie en een hogere beeldscherpte. De toevoeging van Tamron’s exclusieve, en op nanotechnologie gebaseerde eBAND Coating vermindert hinderlijke ghosting en flare die vaak optreedt bij het fotograferen in tegenlicht.

De eBAND Coating, zorgt voor een algehele verbetering van de optische prestaties van dit objectief. Dit objectief is daarnaast voorzien van een vocht- en vuilafstotende Fluorine Coating en heeft diverse afdichtingen tegen vocht- en vuil in de behuizing plus een nieuw type vastklikkende zonnekap.

Bovendien, wanneer je dit objectief voor 31 augustus aanschaft, profiteer je van liefst €100,- cashback. Dat geldt niet alleen voor dit Tamron objectief. Lees in onderstaande link alles over de Tamron cashback actie.

Lees ook: Tamron Cashback actie. Van Ultragroothoek tot Supertele objectief 

Actieprijs Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 €1299,-

Meer info? Kijk hier

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco