Jouw droombeeld aan je eigen wand

De ongekende mogelijkheden van Pixum Wanddecoratie

Remco Stunnenberg 776 0
Er gaat niets boven een wanddecoratie van het door jou zelf gemaakte droombeeld. Maar voor welke partij kies je én voor welke uitvoering? Ontdek de mogelijkheden van Pixum Wanddecoratie!

Het Pixum Wanddecoratie aanbod is net zo veelzijdig als jouw eigen thuis. Serieus of vrolijk, groot of klein, zwart-wit of stralende kleuren. Voor iedere situatie en locatie ben je bij Pixum aan het juiste adres voor de passende wanddecoratie.

Uiteraard werkt Pixum alleen met de beste en de meest hoogwaardige materialen. Voor welke uitvoering je ook kiest. En op dat vlak valt er veel te kiezen bij Pixum. Denk aan een foto op canvas, een populaire klassieker. Kies je voor deze uitvoering, dan wordt jouw foto op hoogwaardig linnen gedrukt en daarna aan een echt houten spieraam bevestigd. De foto op canvas geeft je foto een kunstzinnig, creatief effect, alsof je foto een prachtig schilderij is.

Een andere mogelijkheid is een foto op hout. Jouw foto wordt gedrukt op dennenhoutenplanken voor een rustig en natuurlijk effect. Wil je echt iets origineels en moois aan je muur? Dan is een foto op hout iets voor jou! Een mooie bijkomstigheid is bovendien dat de Pixumproducten op hout FSC-gecertificeerd zijn. 

Zoek je een uitvoering waarbij met name portret en zwart-witfoto's volledig tot hun recht komen, denk dan aan een foto op aluminium. De combinatie van aluminiumplaten en een kunststofkern is niet alleen ontzettend duurzaam, maar geeft een gaaf en professioneel mat effect aan jouw foto en zorgt voor een tijdloze en gewichtige indruk.

Ben je op zoek naar stralende kleuren en een geweldig diepte-effect dan past een foto achter glas uitstekend bij jou. De foto achter acrylglas laat licht doorkomen van achteren. Dit zorgt voor die stralende kleuren en dat geweldige diepte-effect. Deze vorm van plexiglas is enorm stevig en helder.

Jouw foto als poster is ook een optie. Bij Pixum kun je op vele verschillende papiersoorten jouw foto afdrukken als fotoposter. Van het kunstzinnige aquarelpapier tot schitterend parelmoer fotopapier. Een fotoposter op glanzend fotopapier geeft al gauw een originele en moderne draai aan jouw interieur.

Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan is het bestellen van de afdruk naar jouw wens nog slechts een fluitje van een cent. En zodra je hem besteld hebt, dan ontvang je binnen enkele dagen jouw persoonlijke kunstwerk thuis.

Dit is nog maar een greep uit de vele mogelijkheden die Pixum biedt. Kijk snel hier voor alle mogelijkheden.

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco