DIGIFOTO neemt je mee

De mooiste fotolocaties: Sydney, Australië

Christel de Wolff 1357
De wereld zit vol prachtige locaties die schreeuwen om op de foto gezet te worden. Maar waar zijn al die locaties eigenlijk en hoe kan je deze zo mooi mogelijk vast leggen? Wij zoeken het voor je uit. Deze week nemen we een kijkje in Sydney.

Je bent even een tijdje onderweg, maar dan heb je ook wat. De havenstad Sydney ligt aan de prachtige Tasmanzee en heeft als toeristische trekpleisters onder andere het Sydney Opera House, de Sydney Harbour Bridge en de Royal Botanic Gardens. Ook de wijk Chinatown is een bezoekje zeker waard. En als je geinteresseerd bent in wat er in de oceaan leeft, kun je terecht bij Sea Life Aquarium, Oceanworld en Taronga Zoo.

De mooiste fotolocaties ter wereld, sydney australie

Hoe maak je hier de beste foto's in Sydney?

In Sydney is het winter als het hier zomer is en andersom, hou daar rekening mee als je jouw reis boekt.  In deze bijzondere stad kun je op ieder moment van de dag prachtige foto’s maken, maar ga niet te vroeg naar je hotelkamer want dan mis je de nacht. Imposante gebouwen zoals de Sydney Opera House zijn dan vaak spectaculair verlicht. Vergeet je statief niet!

De mooiste fotolocaties ter wereld, sydney australie

Lees ook: De mooiste fotolocaties ter wereld: New York

Lees ook: De mooiste fotolocaties ter wereld: Berlijn

Lees ook: De mooiste fotolocaties ter wereld: Brighton

Lees ook: De mooiste fotolocaties ter wereld: Moskou

De mooiste fotolocaties ter wereld, sydney australie

Handig: Een wereldkaart met de mooiste bestemmingen!

Ben je geïnspireerd geraakt? Zie hier onder een complete wereldkaart met meer mooie bestemmingen. Wil jij die ene mooie foto maken en geen zin in groepen toeristen voor je camera? Lees dan hier hoe je het beste de drukte kan voorkomen.

 

DIGIFOTO Travel

Deze extra editie van DIGIFOTO staat vol met de mooiste interviews met reisfotografen, inspiratie en reis-gear. En het mooiste: de special wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe inspirerende content. De gratis digitale editie van DIGIFOTO Pro lees je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel