Voor de creatievelingen onder ons

De Lensbaby Sol 45

Remco Stunnenberg 359 0
Om je de weg te wijzen in fotografieland hebben we in DIGIFOTO Pro 6.2018, de Award- en koopgidseditie, de beste producten van 2018 voor je op een rij gezet. Zo kun je gemakkelijk zien welke camera’s, objectieven en accessoires het afgelopen jaar de moeite waard zijn gebleken.

In een dergelijke editie mag de recent nieuw gelanceerde Lensbaby Sol 45 natuurlijk niet ontbreken. Lensbaby is een merk dat zich focussed op het bieden van een systeem van creatieve effect lenzen, optieken en accessoires. Het Lensbaby 'Optic Swap Systeem' staat aan de basis van Lensbaby fotografie voor het maken van creatieve effecten. Lensbaby is een systeem waarmee de gebruiker via een uitgebreid scala aan mogelijkheden zijn of haar eigen creatieve visie kan vastleggen. 

Lensbaby Sol 45: Mooie onscherpte, gelijkmatige bokeh

Met de Lensbaby Sol 45 krijg je een werkelijk haarscherp cirkelvormig gebied omringt door een mooie onscherpte en een gelijkmatige bokeh. Je kunt dit objectief bovendien tilten om het onderwerp te isoleren en persoonlijke, unieke beelden te maken. Het objectief beschikt over een tilthoek van 8,5 graden en is geschikt voor zowel full frame als APS-C camera's.

DIGIFOTO Pro Award voor de Lensbaby Sol 45 

Benieuwd naar de award die wij aan de Lensbaby Sol 45 hebben toegekend? Je leest het in DIGIFOTO Pro 6.2018. Deze verschijnt eind december. Wil jij deze uitgave graag op je eigen deurmat ontvangen? Neem dan snel een abonnement.

Prijs Lensbaby Sol 45 € 199,95

Meer info over Lensbaby vind je hier.

Lees ook: Martijn Kort moeilijk in hokje te stoppen

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco