Video: Prototype Sandisk 1TB kaart werkt echt!

Video: Prototype Sandisk 1TB kaart werkt echt!

Jasper van Bladel 3026 2
Een van de meest bijzondere noviteiten op de Photokina in Keulen is ongetwijfeld de presentatie van een 1TB-geheugenkaart door Sandisk. De kaart is nog een prototype, maar werkt echt. Hier is het bewijs!

Het zou natuurlijk erg gemakkelijk zijn voor een bedrijf als Sandisk om met een dergelijke aankondiging te komen, maar vervolgens geen werkend exemplaar klaar te hebben. Je vervangt tenslotte een sticker op het plastic kaartje en klaar is kees. Maar dat is Sandisk hun eer te na. De kaart werkt en we hebben het met eigen ogen gezien.

Hier een video om het te bewijzen. Sandisk bluft dus niet en heeft deze techniek dus al op de plank liggen. Ze wachten alleen op het juiste moment om de kaart echt op de markt te brengen.

Lees ook: Grootste SD-kaart ter wereld gepresenteerd door Sandisk

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Teus Renes

Dit kan nog steeds een fake zijn. Door bijvoorbeeld met onderstaand programma te kijken kan je pas zien of er ook daadwerkelijk 1tb geschreven en gelezen kan worden.

http://www.heise.de/download/h2testw.html

afbeelding van Anoniem

Handig voor al je 5 minuten wilt filmen met je Canon 5D mk 4 :)