Uitslag DIGIFOTO challenge Nacht bekend

Uitslag DIGIFOTO challenge Nacht bekend

Jasper van Bladel 3983 3
De meeste mensen fotograferen overdag, maar de nacht kan je foto's juist een nieuwe dimensie geven. Daarom vonden we het in februari tijd voor een DIGIFOTO Challenge Nacht. We hebben weer veel mooie inzendingen binnengekregen, dank daarvoor. Hierbij de winnaar!

De nacht geeft je foto's een totaal ander karakter, maar om dat voor elkaar te krijgen moet je natuurlijk wel 's nachts je bed uit en met je camera de straat op. Gelukkig hebben jullie dat massaal gedaan en konden we weer een hele berg mooie inzendingen verwelkomen in onze Gallery. 

Dit is hem dan, de winnende foto. Een bijzondere plaat waarvan we eerlijk gezegd niet precies weten wat we nu precies zien. Is dit een echt vliegtuig? En die wolkenkrabbers zonder ramen, zijn die wel echt? Genoeg vragen dus. Dat komt goed uit, want we nodigen de winnaar, Cuno de Bruin, uit voor een interview bij ons op de redactie. Daarna weten we precies hoe deze foto gemaakt is. 

Bekijk hier de andere foto's van Cuno.

Prijs: Publicatie in DIGIFOTO Pro 

Cuno wint een publicatie in DIGIFOTO Pro. Hij wordt uitgenodigd bij ons op de redactie voor een interview waarin we meer te weten komen over de winnende foto. 

DIGIFOTO Pro publicatie

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Cuno

Leuk! Thanks!!

afbeelding van sylvie.ptrs_137088

Proficiat! :-)

afbeelding van koosvaniperen_136390

Als het een gesjopte foto is moet er dan geen prijsvraag voor dit soort foto's zijn?. :)