Spotlight - Weekwinnaar #5

Spotlight - Weekwinnaar #5-2013

Julian 2809 0
We hebben al drie weekwinnaars beloond met een Calumet 7106 monopod. Vandaag gaat het vierde exemplaar de deur uit. Dat betekent dat je nog een week de tijd hebt om in te zenden en kans te maken op het laatste exemplaar! Maar nu eerst: de vijfde weekwinnaar van 2013.

Is dit echt of Photoshop? Eigenlijk hopen we op het laatste, want alleen al het kijken naar deze foto levert bij ons op de redactie knikkende knietjes op. Hoe dan ook, de foto maakt wat los en dat belonen we. Apojapo bekronen we tot weekwinnaar, dat levert hem een Calumet 7106 monopod op, gefeliciteerd!

weekwinnaar 5
Foto: Apojapo

Ook winnen?

Volgende week geven we de vijfde en laatste Calumet 7106 monopod weg aan de weekwinnaar. Deze vierdelige monopod is tot 154 cm hoogte uit te schuiven en kan 12 kg aan gewicht dragen. De winkelprijs bedraagt 46,67 euro.

Calumet monopod

Om kans te maken op deze mooie prijs stuur je je foto's in naar de lezersgallery. Hieruit kiezen we dagelijks de beste inzendingen, deze plaatsen we in de spotlight en iedere vrijdag zoeken we hier een weekwinnaar uit.