Spotlight - Weekwinnaar #33

Spotlight - Weekwinnaar #33-2012

Julian 2505 7
Aan het einde van de week kiezen we één foto uit de Spotlight. De maker bekronen we tot weekwinnaar en belonen we met een leuke prijs. Ook vandaag zijn we weer tot een besluit gekomen en maken we de weekwinnaar bekend!

Met deze snelle plaat sleept Philippe Roelants de weekprijs in de wacht. We belonen hem met een 32GB SanDisk-geheugenkaart, naar keuze in CompactFlash of SD-uitvoering. Gefeliciteerd!

Philippe Roelants
Foto: Philippe Roelants

SanDisk prijzenOok winnen?

Meedoen is eenvoudig. Stuur je foto's naar onze Lezersgallery, wij pikken regelmatig de mooiste beelden uit en plaatsen deze in de Spotlight. Aan het einde van de week nemen we de selectie onder de loep en kiezen we de weekwinnaar.

Als weekwinnaar kom je niet alleen prominent op onze homepage te staan, we belonen je ook met een leuke prijs. Nog drie weken lang bestaat die prijs uit een SanDisk-geheugenkaart van 32GB. Je mag zelf kiezen uit CompactFlash of SD.

Met dank aan SanDisk voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Ton Janssen

Proficiat!
Interessant zou zijn om bij deze foto eens de bewerkings gegevens te vernemen.

afbeelding van Philippe

danku!foto is genomen met een 10-20 + polarisatiefilter, nadien in LR graduele filter toegevoegd en extra blauwe saturatie en contrast,verder niets; wolkjes zijn allemaal echt :)

afbeelding van Ton Janssen

Philippe, duidelijk is dat je via LR aan de foto wat hebt toegevoegd waardoor deze een andere en sterke dimensie heeft gekregen.
Bankt voor de explicatie!

afbeelding van Max van Son

Mooie dynamische plaat!

afbeelding van Capture2007

Topplaat, mooi de zuigende werking van de snelheid.
Proficiat aan de winnaar :-)

afbeelding van Philippe Roelants

Dankuwel allemaal; aan Ton: foto is genomen met een 10-20 + polarisatiefilter, nadien in LR graduele filter toegevoegd en extra blauwe saturatie en contrast,verder niets; wolkjes zijn allemaal echt :)

afbeelding van Dutchal

Heel interessante foto en Philippe bedankt voor je uitleg.