Spotlight - Weekwinnaar #19

Spotlight - Weekwinnaar #19-2012

Jasper van Bladel 3448 2
Aan het einde van de week kiezen we de beste foto uit de Spotlight. De weekwinnaar belonen we vier weken lang met het boek 'Adobe Photoshop Lightroom 4' door Johan W. Elzenga. Vandaag maken we de winnaar bekend van het laatste boek.

De winnende foto is deze keer van Ruud van der Lubben. De winnende foto is gemaakt in Istanbul. Op deze zwart-witfoto zien we dat een winkeldief in de kraag gevat wordt door de bestolen winkelier, aldus het bijschrift. Ruud wint hiermee het boek 'Adobe Photoshop Lightroom 4' door Johan W. Elzenga. Gefeliciteerd!


Burgerarrest © Ruud van der Lubben

In het boek laat Johan W. Elzenga zien wat je allemaal kunt doen met het nieuwe softwarepakket Adobe Lightroom 4. Hij gaat in op de bekende mogelijkheden, maar ook op de nieuwe opties. Zo kun je vanuit de nieuwste versie gemakkelijk boeken maken en publiceren.

Doe mee en win!

Wil je ook een mooie prijs winnen? Je maakt kans door je foto's te uploaden naar de Lezersgallery. Elke dag selecteren wij de beste foto's, deze komen in de Spotlight terecht. Aan het einde van de week kiezen we de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Gast

erg mooie keuze

afbeelding van pvruggink

Ik moest toch wel even zoeken naar het onderwerp...