Spotlight - Weekwinnaar #18

Spotlight - Weekwinnaar #18-2012

Jasper van Bladel 2638 0
Aan het einde van de week kiezen we de beste foto uit de Spotlight. De weekwinnaar belonen we vier weken lang met het boek 'Adobe Photoshop Lightroom 4' door Johan W. Elzenga. Vandaag maken we de winnaar bekend van het tweede boek.

De winnende foto is deze keer van Bianca Stuurman. Op de foto zien we een abstract beeld. De winnende foto is gemaakt in Luik, waar architect Calatrava tekende voor het station. Bianca wint hiermee het boek 'Adobe Photoshop Lightroom 4' door Johan W. Elzenga. Gefeliciteerd!


'\\II//' © Bianca Stuurman

In het boek laat Johan W. Elzenga zien wat je allemaal kunt doen met het nieuwe softwarepakket Adobe Lightroom 4. Hij gaat in op de bekende mogelijkheden, maar ook op de nieuwe opties. Zo kun je vanuit de nieuwste versie gemakkelijk boeken maken en publiceren.

Doe mee en win!

Wil je dit boek ook winnen. Je maakt nog twee weken kans op dit handige boek. Je maakt kans door je foto's te uploaden naar de Lezersgallery. Elke dag selecteren wij de beste foto's, deze komen in de Spotlight terecht. Aan het einde van de week kiezen we de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper