Spotlight - Weekwinnaar #12

Spotlight - Weekwinnaar #12-2012

Jasper van Bladel 2040 1
Aan het einde van de week kiezen we de beste foto uit de Spotlight. De weekwinnaar belonen we met een leuke prijs. Drie weken lang geven we een vierkant XL fotoboek van Pixum weg. Vandaag maken we de winnaar bekend van het tweede fotoboek.

De winnende foto is deze keer van Annemieke Stuy. De winnende foto valt op door de eenvoud van het beeld. Een bushokje met een paaltje en een fietsenrek, mooi in silhouet afgetekend tegen de witte achtergrond. Annemieke wint hiermee een zesentwintig pagina's tellend vierkant fotoboek XL van Pixum ter waarde van 49,95 euro. Gefeliciteerd!


Foto: Busje komt zo © Annemieke Stuy

Doe mee en win!


Elke week kiezen we een winnaar uit. Je maakt kans door je foto's te uploaden naar de Lezersgallery. Elke dag selecteren wij de beste foto's, deze komen in de Spotlight terecht. Aan het einde van de week kiezen we de weekwinnaar.

Wordt jouw foto op vrijdag 23 of 30 maart uitgeroepen tot weekwinnaar? Dan win je een Pixum Fotoboek XL (vierkant), met cover en papier naar keuze ter waarde van maximaal 49,95 euro.

Het fotoboek kun je uiteraard geheel naar eigen wens samenstellen, je kunt 26 pagina's vullen. Voor de verzendkosten a 4,99 euro hoef je zelf niet op te draaien, ook die worden door Pixum vergoed.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Ko Hage

goede keus! prachtig beeld