Snel je foto's digitaliseren met Photomyne

Snel je foto's digitaliseren met Photomyne

Redactie DIGIFO... 4777 0
Veel mensen hebben thuis nog ergens een grote doos liggen, vol met oude foto's. Ondanks dat je zelden naar deze foto's kijkt is het toch fijn om ze te hebben en zijn het vaak waardevolle herinneringen. Om deze veilig te kunnen bewaren kan je ze digitaliseren zodat ze beschermd zijn tegen bijvoorbeeld brand. De nieuwe app Photomyne maakt dit digitaliseren erg makkelijk.

Met deze nieuwe app wordt het heel makkelijk om snel al je oude foto's digitaal op te slaan. Met Photomyne kan je in één keer hele pagina's van een fotoboek digitaliseren. Met de camera van je telefoon maak je een foto van de pagina en het programma herkent automatisch wat de foto's zijn en snijdt deze uit. Mocht Photomyne een foto missen, dan kan je deze zelf nog heel makkelijk aanwijzen.


Lees ook: Honderd jaar oude foto's van Edwin Haynes gevonden

Herstellen, bewerken en delen

Na verloop van tijd verkleuren veel foto's en kunnen er beschadigingen optreden. Met deze app kan je met één klik de foto herstellen en eventueel nog bewerken.  Hierna kan je de foto's delen via facebook met de geïntegreerde 'facebook timeline' functie. Hiermee zet je de foto's op de juiste plek op je eigen timeline.

Photomyne in drie versies

Er zijn drie versies van deze app te downloaden. Er is een versie waarbij je per gedigitaliseerde foto betaald, een versie van vijf dollar waarbij je niet per foto hoeft te betalen en een abonnement van twaalf dollar per jaar waarbij je ongelimiteerd foto's kan opslaan, een back-up functie tot je beschikking hebt en al je scans via de computer kan bekijken.

Op het moment is de app alleen te krijgen voor iOS-apparaten, maar een Androidversie is al in de maak en zal binnenkort op de markt verschijnen.

Voor meer informatie kan je op de website van Photomyne kijken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie