Nieuwe prijzen voor weekwinnaars: SanDisk Extreme CF- of SD-kaart

Julian 2494 1
Iedere vrijdag kiezen we de beste foto uit de Lezersgallery, de weekwinnaar belonen we met een mooie prijs. Vijf weken lang bestaat die prijs uit een SanDisk Extreme geheugenkaart. Je mag zelf kiezen uit een 16GB CF-kaart of een 32GB SDHC-variant, beschikbaar gesteld door Saake-shop.nl.

Geheugenkaartjes kun je nooit genoeg hebben. Dit is je kans om je collectie uit te breiden. Hoe? Door je foto's met ons te delen, via de Lezersgallery. Uit deze foto's kiezen we dagelijks de mooiste platen, die plaatsen we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar.

Vijf weken lang krijgt de weekwinnaar een SanDisk Extreme geheugenkaart cadeau. Omdat wij niet weten welk geheugen er in jouw camera past, mag je zelf kiezen uit een SD- of CF-kaart.

De CompactFlash-kaart is een SanDisk CF 16GB Extreme, met snelheid van 400x, ofwel 60MB/s, ter waarde van 61,50 euro.

Kies je voor de sd-kaart, dan krijg je een Sandisk SDHC 32GB Extreme HD Video ter waarde van 39,50 euro thuisgestuurd. Met 45MB/s en zijn hoge opslagcapaciteit uitermate geschikt voor foto- en video-opnames.

SanDisk de weekwinnaars

Met dank aan www.saake-shop.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Vanbekbergen Johan

Deze foto is een weerspiegeling van iemend die over het strand wandelt. Het belangrijkste in dit beeld is de weerspiegeling zelf vandaar komen de voeten vanonder