Nieuwe prijs voor weekwinnaars: De Bovenkant van Nederland

Julian 3096 0
Zeven weken lang geven we elke vrijdag een exemplaar van Karel Tomeï's fotoboek 'De Bovenkant van Nederland' weg. Het boek gaat naar de weekwinnaar uit de Spotlight. Kans maken? Stuur je foto's in naar de Lezersgallery!

Luchtfotograaf Karel Tomeï heeft de vierde editie in zijn Bovenkant van Nederland luchtfotoboekenserie uitgebracht. In het boek Tomeï vanuit de lucht zien dat de bovenkant van Nederland door een steeds levendiger wordende architectuur steeds kleurrijker wordt. Naast deze opmerkelijke ontwikkeling heeft Karel Tomeï ook vooral geprobeerd de minder bekende schoonheden van Nederland in beeld te brengen.

Bovenkant van Nederland

Boek winnen?

Wil jij een exemplaar van het fotoboek bemachtigen? We geven er zeven weg. Je maakt kans door je foto in te sturen naar de Lezersgallery. Elke dag kun je maximaal vijf foto's insturen. De mooiste inzendingen plaatsen we in de Spotlight, elke vrijdag kiezen we een weekwinnaar.

Lees hier alles over het inzenden van je foto's voor de Lezersgallery.

iPhone app

Tomeï’s nieuwe fotoboek gaat gepaard met een iPhone app waarin extra luchtfoto’s te bewonderen zijn. De bovenkant van Nederland-app is in de App Store als een gratis lite versie en een uitgebreide betaalde versie te downloaden. In de lite versie zijn 75 gratis luchtfoto’s te bekijken die niet in het vierde deel van de boekenversie te vinden zijn. De uitgebreide app bevat meer dan 400 extra foto’s en kost 79 cent.

Bovenkant van Nederland - App

Met dank aan Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.