Lezersgallery - weekwinnaar #29

Julian 4023 0
Op vrijdagmiddag kiezen we de beste inzending uit de lezersgallery van de afgelopen week. Onze favoriete plaat is het hele weekend op de homepage te bewonderen en wordt beloond met een leuke prijs. Deze week gaat de eer naar Tom van Kan.


Foto © Tom van Kan - Weekwinnaar #29

Ingezonden bijschrift: N.a.v. een artikel in DFPro heb ik een bezoek gebracht aan het station van Liège-Guillemins, Luik, ontworpen door Calatrava. Futuristisch beeld tegen de achtergrond van het 'oude' stationsgebied. Typisch Waals beeld.

Prijs: Editie 01.2011 of Masterclass Special Edition

Weekwinnaars ontvangen een prijs. Deze en de komende weken mag je als gelukkige winnaar kiezen tussen een reguliere editie van DIGIFOTO Pro 01.2011 of de Masterclass Special Edition.

Ook weekwinnaar worden? Registreer gratis op onze website en upload je foto naar de lezersgallery. Gewonnen? Wij nemen per mail contact met je op voor de afhandeling.

De winnende foto krijgt het hele weekend een prominente plaats op de   homepage en wordt toegevoegd aan onderstaande slideshow, waarin de   recente winnaars opgenomen zijn. Op de hoogte blijven van toevoegingen   aan de lezersgallery? Volg ons op twitter.

Weekwinnaars