Weekendje Parijs? Dan is dit fotografie-hotel een aanrader!

Fotografie-hotel in hartje Parijs

Fabienne Keijzer 580 0
Wil je binnenkort een weekendje weg? Naar Parijs misschien? Dan is dit hotel een echte aanrader! Hôtel Déclic is een luxueus hotel dat volledig is ingericht naar het thema fotografie. Denk aan dark room suites en instant-kamers, je kunt het zo gek niet bedenken, dit fotografie-hotel heeft het allemaal.

Fotografie-hotel Déclic

Het hotel is gelegen in het achttiende arrondissement in Parijs, middenin de schilderswijk Montmartre waar kunstenaars als Dalí, Monet, Picasso en Van Gogh graag op bezoek kwamen. Parijs is één van de meest gefotografeerde steden van de wereld en wordt gezien als het mekka van fotografische kunst en cultuur. Een fotografie-hotel kan dan natuurlijk niet ontbreken.
Hôtel Déclic, oftewel hotel klik, heeft vier sterren en de kamers en suites zijn te boeken vanaf 120 euro per nacht. Hierbij een kleine impressie van het hotel met de verschillende thema-kamers:
Fotografie-hotel DéclicFotografie-hotel DéclicFotografie-hotel DéclicFotografie-hotel DéclicFotografie-hotel DéclicFotografie-hotel Déclic

En? Gaat jouw volgende citytrip naar Parijs? Kijk voor meer informatie over dit prachtige fotografie-hotel op de website.

Lees ook: Hotel Heilstaat – nieuw fotoboek van Verse Beeldwaren

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne