DIGIFOTO Pro 2.2016 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 2.2016 - Nu in de kiosk

Jasper van Bladel 5409
DIGIFOTO Pro 2.2016 staat weer vol met interessante interviews, mooie achtergrondartikelen, reviews en handige tips. DIGIFOTO Pro 2.2016 ligt nu op je te wachten in de kiosk.

Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie (en voorgaande nummers) ook los bestellen voor 7,95 incl. verzendkosten (binnen Nederland).

 

Interview Stephan Vanfleteren

Fotograaf Stephan Vanfleteren is beroemd om zijn karaktervolle portretten in zwart-wit. We spraken hem over zijn werk, zijn leven, kleur versus zwart-wit, geluk en zijn Hasselblad.

Interview JoeyL

JoeyL maakt grootse portretten van afgelegen volkeren en verre stammen. Hij reist al jaren de wereld rond om deze te ontdekken en tegelijkertijd terug te komen met indrukwekkende fotoseries.

Objectievenspecial

Niets is zo moeilijk als het goede objectief kiezen. Want welk objectief het beste is, hangt van veel factoren af. We geven je een rondleiding langs verschillende opties, onderverdeeld in drie delen: reisfotografie, portretfotografie en studiofotografie.

Canon EOS-1D X MK II

We beschrijven onze ervaringen met het nieuwe topmodel van Canon, de EOS-1D X MK II, die we in Denemarken konden uittesten op een wel heel bijzondere wijze.

De sportportretten van Ruud Binnekamp

Fotograaf Ruud Binnekamp zet bekende sporters op de foto. We spraken hem over deze mooie opdrachten.

En nog veel meer

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper