Achter de schermen bij Joey L

Achter de schermen bij Joey L

Jasper van Bladel 2733

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen bij Joey L. achter de schermen? Dit kan met de YouTube-serie : Dudes with Cameras. Je reist met Joey de wereld over en krijgt een kijkje in zijn manier van werken.

Er zijn wereldwijd niet veel fotografen te vinden die op jonge leeftijd al zo’n indrukwekkend oeuvre hebben opgebouwd als JoeyL. De jonge fotograaf heeft wereldwijd honderdduizenden volgers en zijn foto’s worden door vriend en vijand erg hoog gewaardeerd. Voor zijn eigen werk reist hij naar uithoeken van de wereld om daar inheemse stammen en volkeren vast te leggen. 

Joey L. heeft daarnaaast ook beroemdheden gefotografeerd zoals Robert De Niro, Danny DeVito, Jennifer Lawrence en John Legend. Zijn werk is regelmatig te zien in magazines, advertenties en billboards.

In DIGIFOTO Pro 2.2016 staat een uitgebreid interview met Joey.

Dudes with Cameras

Wij kunnen een kijkje nemen in zijn leven in de vierdelige YouTube serie: Dudes with cameras. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld hoe Joey L. ter werk gaat. Het is niet altijd de techniek die de foto maakt of breekt. Echter de klik met de persoon is belangrijker waardoor de foto uitstekend wordt.

In de eerste serie worden Joey, Jesse, Caleb, Hector en zijn vrienden gevolgd door landen zoals Brazilië, Peru, Colombia, Dominicaanse Republiek en Mexico met de opdracht om de nieuwe kalender van Lavazza te fotograferen met als doel om de toekomstige generatie boeren op de kaart te zetten met als thema: Father and son. In deze aflevering maken we kennis met de ‘’Mandira Family’’’.

Abonneer op hun YouTube kanaal of check de website voor meer van zijn werk.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper