CameraTools Inloopdemo Filters voor natuurfotografie met Bob Luijks – 21 april 2017

CameraTools Inloopdemo Filters voor natuurfotografie met Bob Luijks – 21 april 2017

Jasper van Bladel 1392 0
Ben je op zoek naar goede uitleg over het gebruik van filters, welke je moet hebben en hoe je ze toe kunt passen? Op vrijdag 21 april is Bob Luijks in de showroom van CameraTools in Apeldoorn aanwezig om al jouw brandende vragen of het gebruik van filters bij natuur- en landschapsfotografie te beantwoorden!

Filters in de natuur- en landschapsfotografie: sommige fotografen vragen zich wel af of deze in het huidige digitale tijdperk nog wel nodig zijn. Het antwoord daarop is ja! Sommige filters zijn onmisbaar en nog niet digitaal na te maken. Bij andere filters zou je inderdaad voor een digitale oplossing kunnen kiezen. Professioneel natuurfotograaf Bob Luijks gebruikt echter altijd filters in zijn fotografie: "Ik ben liever in het veld bezig met het maken van een goede foto, dan dit op de computer te moeten doen. Binnen zitten moet ik toch al genoeg."

Filters dus, maar je hebt tegenwoordig een enorm aantal merken en verschillende soorten. Wat doen al die filters nu, welke heb je nu nodig en wat is het verschil tussen al die filters? Bob legt het je op 21 april graag uit in de winkel van CameraTools. Heb je vragen of wil je objectief advies van een ervaren natuurfotograaf, kom dan gerust langs om Bob het hemd van het lijf te vragen. Uiteraard kun je hier ook diverse filters bekijken en profiteer je van exclusieve korting in de showroom.

Deelname aan deze demo is helemaal gratis. Je kunt gedurende de dag op vrijdag 21 april al je vragen kwijt bij Bob Luijks. Laat CameraTools via een formulier op hun website even weten of jij ook langs komt? Aanmelden vooraf is niet verplicht, maar het zou fijn zijn als je ons even op de hoogte brengt van je komst: dan zorgen ze ervoor dat koffie, Bob en de beste Benro filters voor je klaar staan!

Over Bob Luijks

Bob Luijks is een fulltime professioneel natuur- en landschapsfotograaf uit het prachtige Limburg. Vanaf zijn geboorte in 1980 was hij altijd al graag buiten. Eerst om het buiten zijn, later vanuit een interesse over het hoe, wat en waarom. Deze interesse gaat niet alleen uit naar de dieren- en plantenwereld, maar vooral ook naar de achtergronden van het landschap. Deze kennis en interesse zie je tegenwoordig terug in de foto’s van Bob, waarbij sfeer de gemene deler is. In de fotografie kun je Bob het best typeren als een duizendpoot. Het fotograferen vormt slechts een vertrekpunt voor alle andere activiteiten en werkzaamheden, zoals het schrijven van tijdschriftartikelen en boeken, het vormgeven daarvan, het overdragen van zijn passie via workshops, fotosafari’s en presentaties. Neem zeker eens een kijkje op zijn website www.natuurportret.nl.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper