Camerariem vermindert nekpijn

Camerariem vermindert nekpijn

Nadja Geskus 5329 1
De SNAPSNAP is een nieuwe camerariem, die zorgt voor minder nekpijn. De riem hecht zich namelijk aan je rugzak vast, waardoor het gewicht aan een ander punt trekt.

Camerariem

Hoevaak gebeurt het wel niet dat je een lange shoot hebt en aan het einde van de dag heb je enorme last van je nek. Een camera weegt ook niet niets! De SNAPSNAP heeft daar een perfecte oplossing voor gevonden! Deze nieuwe camerariem hecht zich namelijk aan je rugzak, zodat het gewicht niet aan je nek komt te hangen. Ideaal voor reizigers die hun zware camera altijd paraat willen hebben!

Camerariem vermindert nekpijn

Ontwerp

Het ontwerp is simpel, maar nuttig. Er zitten magnetische clips op die op de meeste rugzakken kunnen worden bevestigd. Wanneer je je camera weg wilt doen, kun je hem gewoon vastklikken aan je rugzak en hangt hij aan de magneten, zonder dat je enige last krijgt van je nek. Het gewicht wordt volledig op je schouders gedragen. 

SNAPSNAP is verkozen tot winnaar van de Red Dot Awards in 2016. Via Kickstarter probeert het bedrijf de financiën bij elkaar te krijgen. Eind 2016 willen zij het product op de markt brengen voor een prijs van ongeveer $79,-.

Camerariem vermindert nekpijn

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja

afbeelding van René

Met twee lusjes en twee haakjes doe ik dit al ruim 20 jaar, kosten: nog geen euro!