Fotowedstrijd: Winter in zwart-wit

Fotowedstrijd: Winter in zwart-wit

Redactie DIGIFO... 13915 0
Wij zijn op zoek naar fotografen die de voorzichtige winter-momenten kunnen ontdekken en dat ook nog eens fijn op de gevoelige plaat vast kunnen leggen. Succes met fotograferen!

De winter is een bijzonder en fotogeniek seizoen en daarom willen we jullie uitdagen om jullie mooiste winterfoto's in te zenden voor deze fotowedstrijd. Om de lat een beetje hoger te leggen hebben we er echter een restrictie bij opgelegd, het mogen alleen winterfoto's in zwart-wit zijn! Dat is een restrictie, maar volgens ons daarnaast ook een kans. Want de winter is bij uitstek het seizoen van contrasten. Licht en donker, sneeuw en schaduw en ga zo maar door. We kijken uit naar al jullie inzendingen en gaan tegen het eind van de inzendperiode klaarzitten met een beter warme chocolademelk voor de jurering.

Winter Zwart-wit

Inzenden kan tot en met 20 februari 2018

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best! Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Maximaal twee inzendingen per persoon - inzenden kan tot en met 20 februari 2018

Eerste prijs - Lomo’Instant Automat met film

Instant foto's zijn helemaal terug van nooit weggeweest. En met deze stijlvolle instantcamera van Lomography kan je op elk feestje en evenement de leukste momenten fysiek vastleggen. De Lomo'Instant Automat kan perfect belichte foto's maken door de automatische sluiter en biedt vele creatieve mogelijkheden. Zo kan je met de Lomo'Instant heel makkelijk foto's maken met meerdere belichtingen en kan je heel eenvoudig de sfeer van je foto aanpassen door één van de meegeleverde kleurengels voor je objectief te plaatsen. En om er voor te zorgen dat je écht alle kanten op kan krijgt je ook een set voorzetlenzen zodat je niet aan één brandpuntsafstand vastzit. Weet jij met jouw foto de meeste indruk op ons achter te laten, dan krijg je ook een pak instant film, zodat je direct mooie tastbare foto's kan maken.Lomography

Met veel dank aan Lomography voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

2e prijs: Pixum afdruk op aluminium

Je foto printen op papier en inlijsten kan mooi zijn, maar sommige foto’s komen beter uit op een ander materiaal, bijvoorbeeld aluminium. De kleuren, contrasten en tinten komen er extra bijzonder uit te zien op een dergelijke afdruk. Bij Pixum kun je terecht voor zo’n aluminium-afdruk en wij denken dat een winterse foto perfect uitkomt op dit mooie materiaal. Deze tweede prijs is dan ook een afdruk van je mooie winterse foto op aluminium bij Pixum.Pixum

Met veel dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen

Ter waarde van € 100,-

3e prijs: Saake-shop.nl Powerpakket Deluxe

Je kunt nooit genoeg power hebben en daarom deze mooie prijs van Saake-shop.nl: een Powerpakket Deluxe met daarin duo USB oplader en een krachtige 8000mAh powerbank. Maar dat niet alleen, ook horen er twee accu’s bij (uiteraard specifiek voor jouw camera-model). Zo heb je altijd en overal genoeg power bij je, zodat je nooit hoeft te stoppen met fotograferen.Saake Shop

Met veel dank aan Saake-shop.nl voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Ter waarde van € 79,-

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Bestanden moeten kleiner zijn dan 6 MB.
 • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 20 februari 2018 23:59 uur.
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie