Fotowedstrijd: Spiegeling

Fotowedstrijd: Spiegeling - Win een Olympus OM-D E-M10!

Julian 29403 14
T/m 1 juni 2014 kun je inzenden voor onze fotowedstrijd met het thema 'spiegeling'. De hoofdprijs bestaat uit een Olympus OM-D E-M10-kit ter waarde van 799 euro én een workshop met Brendan de Clercq. De tweede prijs is een compleet backuppakket van Seagate, de derde prijs een handige multimedia-NAS: de Synology DS214play.

Deze fotowedstrijd is afgelopen - bekijk de winnende foto's hier: Uitslag fotowedstrijd 'Spiegeling'

Terwijl camerafabrikanten er alles aan doen om de spiegel overbodig te maken, willen wij juist wat spiegeling terugbrengen in de fotografie. Hoe je dat doet, mag je zelf weten. Je mag echte spiegels gebruiken, andere spiegelende voorwerpen of het veel conceptmatiger aanpakken. Onze enige eis is dat we het thema 'spiegeling' op één of andere manier zien verwerkt in je inzendingen. Succes!

Inzenden is mogelijk t/m 1 juni 2014 23:59. Maximaal twee (2) inzendingen per persoon, meer inzendingen leidt tot diskwalificatie!

Hoofdprijs: Olympus OM-D E-M10 t.w.v. € 799,99 inclusief workshop

Deze nieuwste telg uit de OM-D-familie is compacter dan ooit, maar biedt toch een fantastische beeldkwaliteit met zijn gestabiliseerde 16-megapixelsensor. Een elektronische zoeker met 1,44 miljoen beeldpunten en een kantelbaar lcd behoren eveneens tot de standaarduitrusting. Het nieuwe superplatte 14-42mm pancake-objectief zorgt ervoor dat je de Olympus OM-D E-M10 werkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Win je de hoofdprijs, dan krijg je ook nog eens een workshop van Olympus- ambassadeur Brendan de Clercq. Hij zal je alles vertellen over zijn manier van werken.

Olympus OM-D E-M10

Info: www.olympus.nl

Tweede prijs: Seagate Central 4TB en Backup Plus Slim 2TB t.w.v. € 328,-

Een heus backuppakket, deze Seagate Central en Backup Plus Slim. De Central is een stijlvolle netwerkschijf waarop je eenvoudig reservekopieën van je fotowerk kunt maken, maar ook talloze films en mp3's kunt plaatsen om die af te spelen via je tv of hifi-installatie. De Backup Plus Slim is een externe harde schijf klein genoeg om in je broekzak te passen. Handig om een extra kopie te maken van je belangrijkste bestanden.

Seagate Back-up

Info: www.seagate.com

Derde prijs: Synology DiskStation DS214play t.w.v. € 300,-

Synology DS214playVoor de echte mediajunk heeft Synology deze DS214play ontwikkeld. De NAS met ruimte voor twee harde schijven is uitgerust met een krachtige processor waardoor hij niet alleen mediabestanden kan streamen naar je tv of hifi-instalatie, maar hij ze ook real time kan converteren naar een voor je tv bruikbaar bestandsformaat. Natuurlijk kun je deze NAS ook inzetten voor opslag en backup van je gegevens en kun je waar je ook bent altijd je bij je bestanden.

Info: www.synology.com/nl-nl/

Met dank aan Olympus, Seagate en Synology voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Zo doe je mee met de wedstrijd

Stap 1 - Registreren
Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

Stap 2 - Uploaden
Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

Inzendingen bekijken
Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met zondag 1 juni 2014 23:59 uur.
afbeelding van ReflectionsFromWithin

Leuk thema! Toevallig gisteren een 'weerspiegeling' geschoten. Over de 2e moet ik nog even nadenken.

afbeelding van jacqueline de Waal

Schitterend het goede antwoord is Spiegeling .

afbeelding van A Vos

Spiegeling

afbeelding van overmars

antwoord = spiegeling

afbeelding van S. Timmer

Spiegeling

afbeelding van Theo de Witte

afbeelding van Frank Rikhof

Ballooning Oldenzaal. De ballooning wordt elk jaar opnieuw georganiseerd op het Hulsbeek in Oldenzaal. Dit is een evenement met veel verschillende lucht ballonnen. De ballonnen worden hier geshowd aan het publiek waarna ze met grote aantallen de lucht in gaan. Tevens is er jaarlijks de lichtshow. Een aantal ballonnen zullen in het donker op muziek hun brander aan zetten waardoor er (zoals op de foto te zien is) een mooi effect ontstaat.

afbeelding van Damai Allessie

Gaaf! Ga zeker even goed nadenken over wat ik ga inzenden!

afbeelding van Nohemi

Super leuke thema !! Ik doe zeker mee

afbeelding van Mimi Ton

Spiegeling

afbeelding van Mimi Ton

Rhino at sunset

afbeelding van Loekie Andriessen

EYE Film plassen

afbeelding van janjbr@gmail.com

Is er al een uitslag bekend voor deze Spiegeling wedstrijd?

afbeelding van Julian

De uitslag staat nu online. Bekijk de winnende foto's hier.